Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meglepő meccs, vagy teljesítmény a kvalifikáció során - FIFA WC 2014 (part 2)

2013.04.05

Panama 2-0 Honduras:

Mint tudjuk, Honduras kijutott tavaly a dél-afrikai VB-re, de ez már csak a megfogyatkozott csapatuk meccse volt. Ugyanis eltűnt a keretből (mivel nem követem túlzottan a csapat mozzamatait) a híresebb játékosok közül David Suazo és Wilson Palacios, legalábbis ennek a meccsnek erejéig. A jelképes csákójukat még az is letöri, hogy már a 2. percben vezetett a hazai csapat, vagyis Panama. A gólok: Luis Tejada (2. perc, Panama) és Blas Perez (74. perc, Panama). Jair Marrufo (USA) bírósporttárs és amerikai csapata jószívűek voltak, és egy árva sárgalapot nem osztottak a játékosoknak.

 

Bolívia 1-1 Argentína:

Érdekes meccs, mert az argentín válogatott simán leverné Bolíviát, de az a csúnya La Paz-i magaslati levegő keresztbetett... Legalábbis Messiék erre fogták a dolgot (jogosan). Messinek a szünetben erős hányingere volt, és szegény di Maríát pedig csak oxigénmaszkkal lehetett egybentartani. A gólokról csak annyit, hogy az elsőt a bolív Marcelo Martíns lőtte a 25. percben, a másodikat pedig Ever Banega az Argentín válogatott tagja szerezte a 44. percben. Enríque Osses (CHI) vezette a mérkőzést 3 segédével, és 4 sárgalapot osztott ki.

 

Montenegró 1-1 Anglia:

Ezek után kezdi azt hinni az ember, hogy ennek a megfiatalodott angol válogatottnak a hírneve a tavalyi olykor röhejes VB szereplésükből és a régi jól bevált veteráncsapat nevéből fakad. Ezt is igazolja, hogy egy montenegrói válogatottat (oké, hogy idegenben) nem tudnak elverni. Legalább az menti őket, hogy ők lőtték az első gólt, pontosabban Wayne Rooney (6. perc, Anglia), de egy cserejátékos Dejan Damjanovic (76. perc, Montenegró) gólját nem bírták elkerülni.A játékvezető Jonas Eriksson (SWE) volt 3 hazai és 2 vendég által kapott sárgával elintézte a dolgot. Ejnye-bejnye Roy Hodgson-bácsi! Nem gondolja, hogy itt az idő megemberelni a kisfiúkat?

 

Chile 2-0 Uruguay:

Az uruguayi válogatott gyönyörűen elcsalta a 2010-es világbajnoki címet, de ez nem jött össze. Chile otthon játszott, igaz, de ha Cavaniék még itt sem tudtak győzni, akkor ne várjunk idén sokat. A gólok: Esteban Paredes (10. perc, Chile) és Eduardo Vargas (77. perc, Chile). Nestor Pitana (ARG) bíró sporttárs bőkezű szellemmel szállt le a játékosok közé, argentín kollegáival a hazaiaknak 3, a vendégeknek 4 sárgát adott, melyekből egyet Luis Suárez az "alattomos kezezők legalattomosabbika" is szerzett magának (mind tudjuk mit tett annakidején ...).

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

PadeDuennaRal shjbp

(Geartytribevy, 2021.07.06 19:30)

zithromax generic name <a href=" https://azithromaxww.com/ ">azitromycine </a> zithromax online https://azithromaxww.com/